Podjetje Ferokov gradbeni žerjavi d.o.o. se več kot 25 let ukvarja z dobavo žerjavov za prodajo in najem v Sloveniji, Srbiji in na Hrvaškem ter v nekaterih drugih sosednjih državah. Smo pooblaščeni distributer za gradbene žerjave Potain pod okriljem globalne korporacije Manitowoc Crane Group.

Glavne dejavnosti podjetja so NAJEM, PRODAJA, MONTAŽE, SERVISI IN DOBAVA REZERVNIH DELOV za gradbene žerjave Potain. Med ostale Ferokov dejavnosti sodijo tudi prodaja in izposoja gradbenih odrov HAKI ter prodaja druge gradbene opreme.Naši monterji in serviserji so certificirani in redno šolani na sedežu proizvajalca žerjavov v Franciji in Italiji, pa tudi lokalno v Sloveniji.

Flota žerjavov

V floti podjetja Ferokov gradbeni žerjavi, kjer je povprečna starost žerjavov od 4 do 7 let, je sedaj  95 žerjavov. Na voljo so različni samopostavljivi in stolpni žerjavi z do 200 metrov delovne višine in več kot 75 metri dosega in s kapaciteto vse do 16 ton. Celotno paleto si lahko ogledate tukaj.

V Srbiji, v Beogradu ima podjetje svojega zastopnika, podjetje K.I.G.O., ki se ukvarja z izposojo, prodajo in servisom gradbenih žerjavov Potain ter s prodajo avtodvigal Grove na srbskem trgu. Na Hrvaškem ima svoje podjetje Ferokov Kranovi d.o.o. s sedežem na naslovu: Trutina 1, Zagreb.

Celovita storitev

V podjetju FEROKOV gradbeni žerjavi d.o.o. poleg najema in prodaje žerjavov nudimo celotno logistiko prevoza žerjavov, servis žerjavov in ostale gradbene opreme, originalne rezervne dele, hitro dostavo rezervnih delov (od 24 – 48 ur) in ostale gradbene opreme, predvsem pa pooblaščeno servisno osebje, razpoložljivo 7 dni v tednu, 24 ur na dan.

Potain by Manitowoc

FEROKOV v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji je uradni zastopnik za prodajo, najem in servis stolpnih in samopostavljivih žerjavov Potain, skupine MANITOWOC Crane Group, ki deluje pod blagovno znamko POTAIN by MANITOWOC.

 

Prednosti podjetja

  • BOGATA PONUDBA ŽERJAVOV – HITRA DOBAVLJIVOST – CELOVITA IN KAKOVOSTNA STORITEV
  • ZANESLJIVO IN VISOKO USPOSOBLJENO SERVISNO OSEBJE, CERTIFICIRANO IN REDNO ŠOLANO S STRANI SKUPINE MANITOWOC
  • FINANČNA SAMOSTOJNOST
  • KONKURENČNE CENE

Stopite v stik z nami

Prosimo, potrdite, da se strinjate z obdelavo vaših podatkov ter da ste prebrali in razumeli naša določila glede varovanja podatkov.

Hvala. Vaše sporočilo je bilo poslano.
Prišlo je do napake. Prosimo poizkusite ponovno.

Reference